Filterzak met versterkte bodem
0 Reviews | Review toevoegen

Ongeëvenaarde filterzak met een versterkte bodem van zuurbestendig staal.

Gewicht   

0,187 KG

Verzendkosten

€ 0,00 

EAN

7141049981738  

€ 19,95 *
Prijs per Stuk

 

Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

| Meer

Heeft u een vraag over dit product, of wilt u een vrijblijvende offerte i.v.m. groter aantal?

Klik hieronder op het blauwe icoontje en stel ons uw vraag

Eenvoudig in gebruik en biedt een effectieve filtratie, ongeëvenaarde filterzak met een versterkte bodem van zuurbestendig staal. Het wordt gekenmerkt door een grote capaciteit (10 L) en een compacte materiaalstructuur. In tegenstelling tot andere filterzakken - zorgt de versterkte bodemstructuur en ergonomische vorm voor filtratie van bijna het gehele oppervlak (overeenkomend met de diameter van de container waarop deze is bevestigd). Dit garandeert een zeer hoge efficiëntie en verkorting van de filtratietijd. Bovendien is de filterzak uitgerust met een speciale antisliprubber die het gemakkelijker maakt om hem op de container te bevestigen en met het gewicht van de most op de plaats te houden. Uitsparingen voor de handgrepen van de container bieden extra bescherming tegen het verwijderen van de zak tijdens het filteren en vergemakkelijken de montage ervan. De stijfheid en stabiliteit van de bodem van het filteroppervlak worden geleverd door twee staven van hoogwaardig zuurbestendig staal. Beide zijn geplaatst in speciale, beveiligde kanalen die voorkomen dat de staven eruit vallen en hun directe contact met de container. Dankzij het doordachte ontwerp van de zak kunt u de staven verwijderen nadat het filtratieproces is voltooid, waardoor het wassen van de zak en de opslag ervan probleemloos verloopt.
Door de locatie van de zak in de container kan deze gemakkelijk worden gesloten met een deksel tijdens de filtratie, wat de inhoud beschermt tegen alcoholverdamping en beschermt tegen insecten. Dankzij de dichte materiaalstructuur blijven de pulp- en troebelheiddeeltjes achter op de zak, wat een 100% garantie geeft dat de verkregen vloeistof voldoende helder zal zijn.
De zak kan worden gebruikt op een emmer met een kraan, waardoor de vloeistof rechtstreeks in de flessen kan worden gegoten.
Het product is bedoeld voor een container met een capaciteit van 30 L.

Gebruiksaanwijzing:
1. Haal de zak uit de verpakking.
2. Plaats roestvrijstalen staven in de kanalen aan de onderkant van de zak.
3. Plaats de uitsparingen in de zak zodanig dat deze zich ter hoogte van de handvatten van de filtercontainer bevinden en rek vervolgens de zak gelijkmatig rond de omtrek van de container (de rand met het rubber moet zich onder de containerhandvatten bevinden).
4. Zorg dat de zak stevig vastzit door licht op de onderkant te drukken.
5. Giet de vloeistof in de zak.
6. Laat de inhoud vrij voor filtratie - het wordt aanbevolen om de container te bedekken met de zak of met een deksel, waardoor de inhoud goed kan worden bebeschermt.
U kunt meer vloeistof toevoegen tijdens het filtratieproces.

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Laatst bekeken producten
Voor een optimale winkel ervaring maken we gebruik van Cookies.