Nieuw in Nederland, een bijzonder natuur produkt voor je weerstand. Je weerstand begint in je darmen! Het natuurprodukt bevat colostrum (biest) en extra lactoferinne. (een melk enzym dat sterk werkt tegen bacterien en virussen) Het brengt hiermee belangrijke immuunstoffen in de darmen. Deze stoffen bestrijden schadelijke bacteriën, stimuleren de groei van de goede bacteriën, het bestrijdt ongewenste schimmels en virussen. Het houdt je darmen gezond en houdt daar mee je weerstand op peil. Colostrum is speciaal voor kinderen en volwassenen die hun weerstand willen versterken.Als dagelijks supplement is het aangeraden voor 30+ omdat vanaf die leeftijd het lichaam minder immuun stoffen aanmaakt. 
Dit produkt is de perfecte aanvulling voor de dagelijkse multivitaminen en is een effectieve vervanging voor zuiveldrankjes. Het hoeft niet in de koelkast, is gemakkelijk mee te nemen en is een stuk goedkoper dan diverse zuiveldrankjes. WAT IS COLOSTRUM Colostrum of biest (biestmelk) is een bijzonder en natuurlijk produkt, het voorziet pasgeborenen van belangrijke stoffen voor het opbouwen van hun immuunsysteem. Het bevat voedingsstoffen, groeistoffen, immuuneiwitten, vitamines en mineralen. Colostrum wordt door alle zoogdieren geproduceerd, dus ook door de mens zelf. De colostrum in dit nieuwe produkt is afkomstig van geselecteerde Nederlandse koeien, de beste koeien ter wereld ! 
Een koe produceert ruim voldoende colostrum na het kalven. Het kalf zelf gebruikt hiervan voldoende voor zichzelf, en komt dus niets tekort! Wij verzamelen alleen het overschot. Colostrum van koeien kan ook door andere dieren en mensen gebruikt worden. Het is niet alleen geschikt voor koeien. De koe produceert een universele colostrum die door bijna alle zoogdieren (en mensen) goed geaccepteerd wordt. De moleculaire structuur van colostrum is vrijwel identiek aan die van menselijk colostrum. GESCHIEDENIS Colostrum is al eeuwenoud, zo oud als de mens. Cleopatra die beroemd was om haar schoonheid schreef haar prachtige huid toe aan het dagelijks baden in melk. Melk? Het geheim van Cleopatra is dat zij baadde in colostrum. In de 50-er jaren werd colostrum gebruikt als antibiotica, voor de uitvinding van penicilline. WAT DOET COLOSTRUM Colostrum bevat krachtige werkstoffen die het immuun systeem herstellen. Een verzwakt immuunsysteem kan leiden tot ziektes, ontstekingen en infecties. Colostrum bouwt het systeem weer op. Bij een overactief immuun systeem (allergie) zorgt colostrum ervoor dat het systeem weer in balans komt. VERSCHILLENDE SOORTEN COLOSTRUM OP DE MARKT De colostrum die wordt verzameld binnen 12 uur na het kalveren bevat het hoogste percentage werkzame stoffen. Daarna neemt dit percentage snel af! Check altijd of de colostrum van de eerste 12 uur is na het kalveren. Vervolgens wordt de colostrum verzameld, gecontroleerd en wordt het vet verwijderd. Sommige colostrum produkten worden gesproeidroogd. Tijdens dit proces verliest het colostrum veel van zijn werkzaamheid doordat bij sproeidrogen vaak t hoge temperaturen worden gebruikt. Colostrum mag niet te warm worden, neem daarom geen warme thee of koffie kort voor of na de inname van colostrum. De beste manier om al het goede te behouden is vriesdrogen. Vitomune bevat gevriesdroogde 12 uurs colostrum

    30-10-2010 00:00

Voor een optimale winkel ervaring maken we gebruik van Cookies.