Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit
Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit Anti Bloedluis Bestrijdings Kit
Anti Bloedluis Bestrijdings Kit
0 Review | Review toevoegen
De enige totaaloplossing op de markt in strijd tegen de bloedluis

Gewicht   

1,000 KG

Verzendkosten

€ 5,95

€ 14,95 *
Prijs per Stuk
Variatie: Anti Bloedluis Bestrijdings Kit
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Op maandag t/m donderdag voor 12.30hr besteld, dezelfde dag verzonden, bestellingen daarna geplaatst worden op maandag verzonden.

Klik hieronder op het blauwe icoontje en stel ons uw vraag

Bloedluizen bezoeken uw kippen elke nacht op de zitstok. De beestjes drinken zich vol met bloed en gaan terug naar hun schuilplaats. De gevolgen voor uw pluimvee zijn groot. Zo kunnen uw kippen ernstige bloedarmoede krijgen en daar zelfs dood aan gaan. Maar bloedluizen zorgen ook voor een verminderde eiproductie. Vooral jonge kippen zijn gevoelig voor de beestjes die zich schuil houden in alle kieren en naden van uw kippenhok.

Voordelen van deze Anti Bloedluis Bestrijdings Kit

  • De enige totaaloplossing op de markt

  • Natuurlijke en zeer effectieve manier van bestrijden

  • Draaibare bloedluisbakjes waar geen vuil in komt

  • Inclusief lange wandbeugels en bevestigingsmateriaal

  • Eenvoudig te bevestigen

  • Totaaloplossing voor bestrijding bloedluis

Er is de afgelopen jaren gewerkt aan een totaaloplossing voor dit probleem. En dat is bijzonder goed gelukt met de Anti Bloedluis Bestrijdings Kit! “Voorkomen dat bloedluizen zich tussen de kippen en de rest van het hok kunnen bewegen. Dat was het belangrijkste doel bij de ontwikkeling van dit product. 

De Anti Bloedluis Bestrijdings Kit.:

De kit bestaat uit twee draaibare bakjes. Omdat ze draaibaar zijn, kunnen ze zeer eenvoudig (bij)gevuld worden met olie en komt er geen troep in. Ook hebben we twee lange wandbeugels met persmoer én bevestigingsmateriaal aan de kit toegevoegd. Het is namelijk erg belangrijk dat er tussen de zitstok en de wand van het kippenhok minimaal 8 centimeter afstand zit. Alleen zo voorkom je dat de bloedluizen bij de kippen komen.”   

De Anti Bloedluis Bestrijdings Kit is eenvoudig in gebruik:

Het bevestigen van de  Anti Bloedluis Bestrijdings Kit is eenvoudig. De draaibare bakjes kunnen vervolgens voor driekwart gevuld worden met een olie naar keuze. Door de olie kunnen de luizen niet bij de kippen komen. Het is belangrijk om de bakjes regelmatig te controleren. Ziet u bloedluizen, dan is het verstandig om ook de rest van het kippenhok te behandelen. En natuurlijk wilt u ook dat er altijd voldoende olie in de bloedluisbakjes zit. Zo weet u zeker dat deze natuurlijke manier van bestrijden zeer effectief is.

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.