Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L
Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L Premium worstvuller verticaal 5L
Premium worstvuller verticaal 5L
0 Review | Review toevoegen
Deze worstvuller heeft een éénvoudige bediening en dat maakt het tot een ideaal gereedschap bij het vervaardige van zelfgemaakte ambachtelijke worst.

Gewicht   

9,300 KG

Verzendkosten

€ 5,95

€ 235,00 *
Prijs per Stuk
Variatie: Premium worstvuller verticaal 5L
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Op maandag t/m donderdag voor 12.30hr besteld, dezelfde dag verzonden, bestellingen daarna geplaatst worden op maandag verzonden.

Klik hieronder op het blauwe icoontje en stel ons uw vraag

Maak kennis met de premium verticale worstvuller waar alle thuisworstmakers op hebben gewacht. Het is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel professionals als beginnende enthousiastelingen. Deze vulmachine is eenvoudig in gebruik, zorgt voor comfortabel werken en levert uitstekende resultaten. Onder de apparaten van dit type die op de markt verkrijgbaar zijn, onderscheidt onze worstvuller zich door verschillende ontwerpkenmerken die elke gebruiker zal waarderen. Dankzij het brede scala aan functies is deze worstvuller perfect voor het maken van verschillende soorten worsten, in elke keuken. En dat alles op een snelle, gemakkelijke en professionele manier, zonder onnodige compromissen. Profiteer van de mogelijkheden waarmee u nog creatiever kunt zijn met uw charcuterie.

 De sterke punten van deze unieke worstvuller zijn onder meer:
  • Speciaal zuigerontwerp - vergemakkelijkt de juiste positionering van het vlees en voorkomt tegelijkertijd dat de vulling tijdens de procedure in de cilinder ontsnapt, zelfs onder grote belasting - b.v. bij het maken van kabanos-worsten.
  • Praktische set van 6 spuitmonden - een uiterst praktische, zeer veelzijdige set spuitmonden met ontluchtingssysteem, met afmetingen vanaf Ø 14 mm. Zelfs de strakste behuizingen zullen bij het aanbrengen geen problemen opleveren!
  • Stabiel bevestigingssysteem - een universele oplossing die installatie op tafelbladen van verschillende diktes mogelijk maakt en het apparaat stabiel houdt tijdens het werken. Dankzij deze bevestiging schuift de worstvuller nooit over de tafel of het aanrecht.
  • Grote capaciteit (5 L) - ontworpen met efficiëntie in het achterhoofd, onze worstvuller kan maximaal 5 liter vulling bevatten, waardoor u efficiënt een royale partij worsten kunt bereiden.
  • Versterkt, robuust ontwerp - het gehard stalen lager en het tandwielsysteem zorgen ervoor dat de machine hoge druk kan weerstaan, terwijl de versterkte structuur van de worstvuller uitstekende stabiliteit en duurzaamheid garandeert.
  • Multifunctioneel versnellingssysteem met 2 snelheden - de eerste versnelling wordt gebruikt om de zuiger snel op te tillen voordat deze wordt bijgevuld, terwijl de tweede, de zogenaamde langzame versnelling, ervoor zorgt dat de behuizingen nauwkeurig en moeiteloos kunnen worden gevuld.
 
Deze verticale worstvuller stroomlijnt uw werk, maakt het comfortabeler en zorgt voor resultaten van professionele kwaliteit. Je hebt een inhoud van maar liefst 5 liter en 6 verschillende vulmonden met ontluchtingssysteem tot je beschikking, waaronder een speciale vulmond voor kabanosworsten. Met deze apparatuur kunt u eenvoudig worsten van verschillende diameters (ø 14/18/21/25/29/35 mm) maken en deze de perfecte textuur geven. Voor het vullen kunt u gebruik maken van schapendarmen, varkensdarmen, runderdarmen, polyamidedarmen, eiwitdarmen etc.

 De vuller zorgt voor een perfecte en gemakkelijke vulling. Hij is voorzien van een zuiger met siliconen dop, ontluchter en vervangbare pakking. Het ontwerp zorgt voor een ideale zuigerdruk en optimaliseert de vullingsvorming tijdens het aanbrengen. Dankzij een speciaal tandwielsysteem kan de zuiger snel worden opgetild en kan, zodra de cilinder vol is, de behuizing gemakkelijk en grondig worden gevuld.

De cilinder en vulbus van de worstvuller zijn gemaakt van roestvrij staal, wat duurzaamheid, corrosiebestendigheid en eenvoudig onderhoud van het apparaat garandeert. Vooral bij intensief gebruik van de vuller zult u de hoge kwaliteit van de materialen en de afwerking waarderen.

Uw werk zal ook gemakkelijker worden gemaakt door enkele zeer nuttige oplossingen:

Mogelijkheid om de cilinder aan weerszijden van de vuller te monteren, waardoor een ergonomische bediening voor zowel rechts- als linkshandigen wordt gegarandeerd.
Gemakkelijk verwijderbare vulbus en zuiger voor gemakkelijk vullen en reinigen van de worstvuller.
De bevestigingsschroef, voorkomt onbedoeld losraken tijdens gebruik.
 
Gecertificeerd product, geschikt voor contact met voedsel. De vuller garandeert volledige veiligheid in elke fase van de worstbereiding waarbij deze wordt gebruikt.

 Let op: Reinig de worstvuller vóór elk gebruik grondig en smeer een theelepel eetbare olie op de binnenkant. Dit is noodzakelijk om de juiste werking van de zuiger te garanderen en de levensduur van het apparaat te verlengen.

Lees de gebruikershandleiding goed door en volg de daarin opgenomen regels, ook die met betrekking tot het veilige gebruik van de worstvuller.

 Inhoud van de set:
worstvuller

- body / raamwerk met basis

- ingekapseld tandwielsysteem en lager (in het frame) en 2 stompe buizen voor het installeren van de slinger

- cilinder

-zuiger met pakking

- een moer (band) voor het installeren van de verschillende vulmonden

een slinger en een bout voor het bevestigen van de slinger op de stomp van de geselecteerde snelheid
6 trechters, elk met een lengte van 165 mm, met verschillende diameters: 14, 18, 21, 25, 29, 35 mm
2 universeel op afstand geplaatste klemmen voor het bevestigen van de vuller aan werkbladen
handleiding
 
Productafmetingen:

- hoogte: 63,7 cm

- lengte basis: 30 cm

- breedte basis: 22 cm

Gewicht: 9,3kg

 

Investeer in kwaliteit en ervaar perfectie in elk onderdeel van uw product!

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.